Динамо зазнало історичну поразку від Колоса, але драматично пробилося в кваліфікацію Ліги чемпіонів. Про це йдеться на сайті football24.

Матч Колос – Динамо стартував в 19:30. Команда Михайличенка мала величезні шанси зайняти фінішне друге місце, яке дає право стартувати в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Команда Костишина перемагала київський клуб тільки в товариському матчі, а в УПЛ зазнала 3 поразки. Колос зіграє проти СК Дніпро-1 Визначилися обидві пари плей-офф УПЛ за право зіграти в Лізі Європи вже 25 липня за право вийти в плей-офф Ліги Європи, а нинішня зустріч для нього абсолютно нічого не вирішувала.

Динамо - Зоря, фото instagram.com/fc_dynamo_kyiv/
Динамо - Зоря, фото instagram.com/fc_dynamo_kyiv/

Програють динамівці підбір за підбором в центрі поля, пропускаючи кілька дуже небезпечних ударів ближче до завершення першого тайму. Циганков і Лисенко обмінялися перспективними спробами. Знову провал киян завершився швидкою контрою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

По ударам 5:5, за влучаннями 2:1 на користь команди Костишина, яка була навіть трохи ближче до перемоги в першому таймі. Русин блискуче розібрався з дуетом захисників після дальнього пасу Буяльського на хід. Волинець з великими труднощами перевів обвідний удар у штангу. Хороша реакція на серію моментів Колоса з першого тайму.

У другому таймі Бущан не зміг парирувати пенальті – 0:2 після удару Вильхьямссона на 70-й. Кадири здалеку пробив і нарвався на суперсейв Волинця.

В останні хвилини гри кволі спроби Динамо в атаці (Циганков на місці форварда – далеко не Вербич) і провали в обороні. Таке враження, що Київ вже просто думками в Запоріжжі, де нічия рятує команду Михайличенка від повної ганьби.

Отже, Зоря просто відмовилася перемагати в паралельній зустрічі. Вадим Євтушенко з надією дивиться в телефон, Михайличенко ніби не до кінця розуміє, як так сталося. Динамо фінішує на 2-му місці навіть незважаючи на ганебну поразку, перше в історії від команди з скромного села Ковалівка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу приїзд до збірної України Руслана Малиновського знаходиться під питанням.

Як повідомляв портал "Знай.ua", збірна України у феєричному матчі обіграла команду Польщі з рахунком 8:6.

Також "Знай.ua" писав, що воротар донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Андрій П'ятов взяв участь у челенджі "Залишайся вдома" #StayAtHomeChallenge.