Відомий український футболіст, зірка київського "Динамо", збірної України та нападник брестського "Динамо" Артем Мілевський порадував своїх шанувальників свіжим відео. Спортсмен вирішив показати фанам свій день на самоізоляції.

Нове відео Артем Мілевський опублікував у youtube-каналі Міля і закликав підписуватись на нього.

"Майстри, в новому відосі покажу вам, як проводжу час вдома на самоізоляції. Невеликі проблеми прийшли і до нас в Динамо Брест, але нічого, будемо тільки сильніше. Залишилося зовсім трохи і так хочеться на полі. А поки мій день без цензури. Зате є час матч Динамо Київ уважно подивитися", - підписав ролик Мілевський.

Артем Мілевський показав навіть як чистить зуби вранці, приймає душ, закладає у кавомашину капсулу і готує собі каву, продовжив ранковою зарядкою, зробив улюблену жіночу вправу для ніг з резинкою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Хтось сьогодні буде тусуватись, хтось гратиме футбол, хтось поїде на шашли, а я сидітиму вдома другі вихідні поспіль. І другі вихідні підряд ми не граємо, нам переносять ігри в чемпіонаті", - розповідає спортсмен.

Артем Мілевський пригадав, як з гравцями ще у роздягалці жартували про коронавірус, прискали дезодорантом, а потім винюхували повітря, чи бува не пропав ні в кого нюх. Але зараз, коли перенесли декілька ігор, а у гравців позитивні тести на ковід, вже не до сміху.

Артем Мілевський, скріншот: YouTube
Артем Мілевський, скріншот: YouTube

Сніданок Мілевському вже другий тиждень приносить Кент - друг із команди, якого він трепетно називає Льова. На цей раз салат - запакований у крафтовий пакет. Мілевський не показав на відео, як зїв салат.

Також варто нагадати нашим читачам, що форвард "Динамо Брест" Артем Мілевський зізнався про "натягнуті стосунки" з воротарем київського "Динамо" і збірної України Денисом Бойком, а також заявив, що він ніколи йому не тисне руку. Про це Артем розповів в ролику на своєму каналі в YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мілевський зізнався, чому таврував надію збірної України "щуром".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Динамо" Мілевський одягнувся в український прапор - "Золотий м'яч будеш брати...".

Знай.uа писав, дебютний провал - ексдинамівець і "кєнт" Мілевського отримав "в табло" від українського секс-символа.