У мережі Інтернет було опубліковане відео з конфліктом головних тренерів англійських клубів "Челсі" Френка Лемпарда і "Ліверпуля" Юргена Клоппа. Інцидент стався під час матчу в 37-му турі англійської прем'єр-ліги. Приводом для суперечки стала незгода у тому, чи й справді на полі стався фол.

Джерело: спортивне видання SkySports і запис інциденту, розміщений на сайті YouTube.

Після відповідного ігрового моменту Лемпард звернувся до тренерської лави суперника, почувши від ліверпульців слова про фол з боку гравця "аристократів".

"Ліверпуль" в серії пенальті обіграв "Челсі", Getty Images
"Ліверпуль" в серії пенальті обіграв "Челсі", Getty Images
Ліверпуль в серії пенальті обіграв Челсі, Getty Images, 2019 рік

"Який фол? Там немає фолу!" - вигукнув Лемпард. У суперечку втрутився асистент Клоппа Пеп Ліндерс, однак тренер "Челсі" накинувся на нього з потоком лайок.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього до сварки підключився Клопп, попросивши Ліндерса сісти. Лемпарду Юрген сказав: "Заспокойся". Також Клопп попросив тренера "Челсі" "не розмовляти з його асистентом".

Однак конфлікт на цьому не було вичерпано.

Після цього один із співробітників "Ліверпуля" заявив, що "це все ще фол", Лемпард у відповідь крикнув йому: "Я тебе взагалі не питав, писок!"

Клопп спробував відповісти на випади Лемпарда, але той в нецензурній формі відреагував словами: "Та пішов ти теж! Ти виграв лише один титул. Відвали!"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ексгравець "Челсі" Френк Лемпард потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Як повідомляв портал Знай.ua, Легендарний Лемпард отримав перше вилучення в тренерській кар'єрі: відео.

Також Знай.ua писав, що Коноплянка поставив Бойка на коліна - Динамо подарувало шанс Зорі у матчі з Шахтарем.