Дівчина українського футболіста, півзахисник київського "Динамо" Георгія Цітаішвілі оприлюднила сексуальну світлину, піднявши шанувальникам не лише настрій.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Варто зауважити, що раніше футболіст зізнавався, що він перебуває на карантині зі своєю дівчиною, і майже нікуди не виходить з будинку. Щоправда, вже наразі він, ймовірно, порушив це правило та відправився в Одесу зі своєю коханою, яка періодично оприлюднює знімки з відпочинку.

Футболіст зі своєю дівчиною

Так, на новій світлині дівчина позує на фоні моря. Водночас вона продемонструвала свою струнку фігуру, а також засвітила свої підкачані сідниці, чим приємно здивувала шанувальників.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то вони оцінили зовнішність дівчини найвищими балами та запевнили, що виглядає вона просто прекрасно, а також побажали парі чудово відпочити.

Нова світлина дівчини Цітаішвілі

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мокра дружина капітана "Динамо" показала, як розважатися на карантині – "Вирішила не чекати"

Як повідомляв портал "Знай.ua", спекотна дружина капітана "Динамо" змусила чоловіків божеволіти від знемоги, добірка відвертих фото

Також "Знай.ua" писав, що дружина капітана "Динамо" лише в спідньому показала фанатам свою подушечку – "Агонь"