Український боксер-професіонал Василь Ломаченко продовжує інтенсивні тренування в рамках підготовки до бою з американцем Теофімо Лопесом.

Подробицями цього процесу спортсмен поділився на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Василь Ломаченко, скріншот: YouTube
Василь Ломаченко, скріншот: YouTube

"Тут є на що подивитися!

Поки Теофімо Лопес постить жарти і намагається знайти Василя Ломаченка в США, сам Василь продовжує активну підготовку до бою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

А тим часом, за версією boxingtalk наш чемпіон визнаний номером 1 в світі в легкій вазі", - йде мова в описі до відео, репостнутому на сторінку бренду LOMUS.

На записі можна побачити доволі творчий підхід до тренувань Ломаченка. Замість звичайних вправ боксерів, таких як робота з мішками і грушею чи стрибки на скакалці (які, скоріш за все, Лома також регулярно виконує), спортсмен розвиває й доволі несподівані здібності. Так, Василь грає у настольний теніс - скоріш за все, задля розвитку швидкості реакції. Інші вправи сприяють розвитку фізичних здібностей - це віджимання на нестабільних опорах, біг босим по піску чи вправи з фітболами. Також на піску Лома демонструє й класичний елемент тренувань боксера - бій з тінню. Багато спеціалістів з підготовки спортсменів й справді розглядають пісок як корисну поверхню для розвитку зв'язок ніг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Теофимо Лопес терміново звернувся до Ломаченка: "Кисонька, я поцілую тебе в лобик".

Як повідомляв Знай.uа бій Ломаченка та Лопеса може пройти без глядачів - Боб Арум приніс сумні новини.