Відомий португальський футболіст, вінгер туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду часто радує багатомільйонну аудиторію свого Instagram яскравими публікаціями з життя. Так, цього разу спортсмен виклав у Мережу трепетне фото з трьома малюками.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку щасливий батько Кріштіану розкинувся на дивані, а його оточили діти з усіх боків. Перед камерою Зоряний красень з'явився в коротких сірих шортах і синій футболці, він весело посміхається, дивлячись в об'єктив. Дітки поруч з татом теж не нудьгують, активно позують і посміхаються. У підписі до фото Роналду написав:"почуття, що тебе люблять". Фанати футболіста не залишили без уваги таку милу публікацію, Кріштіану і його діток завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, Роналду вступив до когорти 10-ти обраних у світі – футболіст відзначив перемогу покупкою дорогущої машини.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легендарний Роналдіньо довів "Барсу" до сліз, плакала вся команда.

Також портал "Знай.ua" писав, що Роналду показав своє багатство на яхті під пекельним сонцем.