Відома українська плавчиня Яна Клочкова, яка є чотириразовою олімпійською чемпіонкою, розповіла, що її київську квартиру обікрали.

Читайте Знай в Google News!

Злочин стався 7 серпня, в день народження Клочкової, коли вона перебувала за кордоном. Про крадіжку повідомив на своїй сторінці в Facebook бізнесмен і друг плавчихи Тимофій Нагорний. За його словами, в квартиру проникли три людини, підібравши ключі до замків. Нагороди та медалі Клочкової залишилися недоторканими, викрадені цінні речі.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Яну КЛОЧКОВУ обікрали! Героя України, чотириразову олімпійську чемпіонку, рекордсменку світу Яну Клочкову обікрали в її День народження((( Вірю, що правоохоронні органи знайдуть злодіїв! Вірю, що справедливість є! Вірю в Добро! Сподіваюся, добрі люди допоможуть яні! Люблю і завжди буду поруч!", - написав друг плавчині.

Прихильники спортсменки підтримали її словами: "Это реальное кощунство, ничего святого у людей, если их так можно назвать. Яна, держись!", "Ого. Вот уроды(((((", " Да что ж это такое....Где мы живем?((((Терпения и дождаться справедливости - это мои пожелания Яне!"

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше плавчиня Яна Клочкова у нічній сорочці вразила шанувальників відвертим фото: "Ви взагалі погарнішали".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біатлоністка Джима порадувала Україну дорогоцінним "сюрпризом".

Також портал "Знай.ua" писав, що українка Харлан визнана кращою саблісткою світу.