На арені UFC Аpex у Лас-Вегасі завершилася головна подія турніру UFC on ESPN+32, у якому американець Деррік Льюїс, що займає четверте місце у важкій вазі, побив колишнього українця Олексія Олійника - десятий номенр рейтингу.

Деррік Льюїс жорстко нокаутував екс українця, який прийняв російське громадянство і є шанувальником Володимира Путіна.

Поєдинок закінчився на самому початку другого раунду: на 20 секунді американець вибухнув серією ударів, звалив Олексія на землю і добив.

Спочатку він правим боковим звалив опонента з ніг, а потім почав добивати суперника до тих пір, поки рефері не зупинив поєдинок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Таким чином 35-річний Льюїс записав на свій рахунок 15-ту перемогу в рамках Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC). Для новоспеченого росіянина поразка від Льюїса стала 14-ю в кар'єрі.

Після дострокової перемоги над Олійником Деррік Льюїс дав коментар щодо бою.

Американець не знав, що вже в прямому ефірі, тому, коли ведучий задавав йому запитання, той відповів, що "збирається сходити в туалет по-великому".

Нагадаємо, що 42-річний Олійник народився в Харкові і раніше виступав за Україну. У 2014 році спортсмен з'явився на церемонії зважування перед боєм з Джаредом Рошолтом в майці із зображенням президента Росії Володимира Путіна. Він пояснив свій вчинок тим, що це його життєва позиція і взагалі в Україні йому дуже некомфортно. У цьому ж році він отримав російське громадянство. З того часу в'їзд в Україну Оліяйнику заборонено.

Зазначимо, що за кілька днів до бою Льюїс плюнув в їжу, призначену Олійнику, але у росіянина не вийшло помститися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко показав, як активно працює в залі

Як повідомляв портал Знай.ua, український боксер Редкач здивував трюками посеред поля

Також Знай.ua писав, Нурмагомедов повернувся до тренувань після смерті батька