Кріштіану Роналду-один з найпопулярніших футболістів планети. Крім того, він ще й найбагатший спортсмен, тому він точно може дозволити собі розкішний відпочинок. Роналду регулярно радує своїх шанувальників цікавими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Кріштіану опублікував чергове фото відпочинку на своїй яхті, де він прекрасно проводив час разом зі своєю коханою – Жоржиною Родрігес.


На фото Кріштіану відпочиває на своїй яхті на одному з озер Італії. На задньому плані видно чарівні гірські пейзажі. Кріштіану демонструє всім своє приголомшливе тіло. Він в одних шортах, тому фанати можуть оцінити його фантастичний прес.

Роналду обіймає Жоржину, по їхніх обличчях видно, що у них все в порядку і вони дійсно щасливі. “Happy to share these beautiful moments with you!"- так підписав свою фотографію легендарний футболіст.
Користувачі оцінили фотографію Роналду. Всього за 6 годин фотографія набрала більше 8 мільйонів лайків.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кріштіану Роналду, порушив режим самоізоляції під час поїздки до Португалії

Як повідомляв портал Знай.иа, Роналду показав своє багатство на яхті під пекельним сонцем: "нічого кращого..."

Також Знай.иа писав, кохана Роналду Джорджина роздяглася на яхті і блиснула своїм гігантським діамантом