Зоряний форвард Ювентуса Кріштіану Роналду, порушив режим самоізоляції під час поїздки в Португалію. Футболіст вирішив подивитися як іде будівництво нового особняка в Кинта-так Маринья на його батьківщині, повідомляє Mundo Deprotivo.

35-річний гравець купив особняк за 8 мільйонів євро. Він не розповів про свою подорож, в яку вирушив з коханою Джорджиной, фанатам.

Кохана Кріштіану Роналду, фото: Instagram
Кохана Кріштіану Роналду, фото: Instagram

Про неї стало відомо через Instagram власниці ресторану Do Mar Inferno у місті Кашкайш, Марії де Лурдес Тірано, яка опублікувала фото з Роналду на сторінці закладу в соцмережі.

Кріштіану сфотографувався з завідуючою і при цьому навіть не подумав надіти медичну маску, хоча й тримав її в руці.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Кріштіану Роналду, фото: Instagram
Кріштіану Роналду, фото: Instagram

Кріштіану придбав собі шикарний особняк на відомому іспанському курорті Марбелья, і тепер буде сусідом Конора Макгрегора.

Вілла обійшлася Роналду 1.3 мільйона фунтів стерлінгів, і вона знаходиться у розкішному комплексі для супербагатіїв. Тепер Кріштіану зможе насолодитися барбекю в компанії Конора, відпочиваючи біля пейзажного басейну. Якщо Роналду захочеться побачити новий фільм, він може зробити це за допомогою особистого кінозалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналду явив світові двох янголят і заробив сім мільйонів.

Як повідомляв Знай. ua, Роналду знову обійшов Мессі, космічні заробітки легенд футболу в Instagram дізналися всі.

Також Знай. ua писав, що Роналду купив віллу поруч з МакГрегором.