Нападаючий туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду часто ділиться з підписниками моментами особистого життя у своєму Іnstagram.

Так, цього разу він з коханою Джорджиною Родрігес поділився кадром відпочинку на яхті всім своїм сімейством. Всі вони в купальниках розмістились на яхті, на зо=ручних диванах. Судячи по мокрих слідах на палубі, перед тим, як сфотографуватись, всі добряче повеселились у воді.

Роналду // www.instagram.com/cristiano/
Роналду // www.instagram.com/cristiano/

"Нічого кращого, ніж святкувати свої перемоги з тими, кого любиш🙏😘", - лаконічно підписав фото з дітьми Роналду.

Зірковий форвард Ювентуса Кріштіану Роналду ще й багатодітний батько. З тих пір спливло чимало води: зокрема, у футболіста з'явилася кохана дівчина і народилося ще троє дітей. У нього є старший син - Кріштіану-молодший і троє молодших дітей - Матео, Алани-Мартіни і Еви, регулярно миготять в публікаціях на його сторінці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, 26-річна Джорджина Родрігес працювала в магазині Gucci, поки не познайомилася там з суперзіркою світового футболу Кріштіану Роналду. З тих пір популярність моделі різко зросла. Іспанка обожнює демонструвати свої сексуальні форми на тренуваннях, дивуючи своїх шанувальників блискучим образом життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, порушив режим самоізоляції під час поїздки в Португалію

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду купив віллу поруч з МакГрегором.

Також Знай.ua писав, кохана Роналду Джорджина роздягнулась на яхті і блиснула своїм гігантським діамантом