Очікувано новим головним тренером Барселони став Рональд Куман. Контракт нідерландця розрахований до 30 Червня 2022 року, інформує офіційний сайт " блаугранас".

Презентація нового наставника відбудеться в середу, 19 серпня, о 18:00 за іспанським часом.

Читайте Знай в Google News!

Куман був гравцем Барселони з 1989 по 1995 роки і 4 рази виграв Ла Лігу і Кубок Чемпіонів. . З 1998-го по 2000-й працював у Барселоні асистентом Луї ван Гала. Потім почалася самостійна кар'єра-Вітесс, Аякс, Бенфіка, ПСВ, Валенсія, Аз, Фейеноорд, Саутгемптон і Евертон.

З 2018 року очолював Національну збірну Нідерландів. Саме ця країна стане першим суперником України на чемпіонаті Європи 2020.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Рональд Куман, фото:Reuters
Рональд Куман, фото:Reuters

Раніше повідомлялося, що після вильоту Барселона з Ліги чемпіонів від Баварії (2: 8), в клубі почалися масові кадрові чистки. Першим свій пост покинув головний тренер команди Кіке Сетьєн. Тепер дійшла черга і до керівного складу.

18 серпня, легендарний Ерік Абідаль, який займав пост спортивного директора, склав свої повноваження. Про це повідомила прес-служба каталонського клубу.

Поки невідомо, чи пішов Абідаль у відставку добровільно або ж був звільнений зі своєї посади, як Сетьєн. Раніше Ерік займався комплектацією клубу.

Під час перебування його спортивним директором, за останні 5 років на трансфери було витрачено близько 1 мільярда євро. Однак з моменту останньої перемоги в Лізі чемпіонів, яка трапилася в 2015 році, Барселона більше жодного разу не змогла завоювати найпрестижніший клубний трофей Старого Світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Карлос де Пена розкрив нові фішки "біло-синього" Луческу.

Як повідомляв Знай. ua, переміг рак Абідаль покинув Барселону.

Також Знай. ua писав, що Куман очолить Барселону і підпише дворічний контракт.