Футбольний клуб Динамо Київ представив виїзну форму на новий сезон. Київське Динамо презентувало гостьовий комплект форми на сезон-2020/21.

Читайте Знай в Google News!

Комплект виконали в традиційному синьому кольорі клубу. Крім того, на футболках гравців присутні блакитні горизонтальні лінії.

У Клубі відзначили, що нова форма втілює кращі досягнення спортивних технологій-спеціальна тканина швидко відводить вологу від тіла, а сама футболка має поліпшену аеродинаміку.

Виїзна форма "Динамо", фото: футбольний клуб Динамо
Виїзна форма "Динамо", фото: футбольний клуб Динамо

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що в новій формі на футбольному полі спортсменів можна буде побачити вже в п'ятницю, 21 серпня. Команда Мірчі Луческу зіграє з Олімпіком в рамках першого туру УПЛ.

Раніше футбольний клуб" Динамо " Київ перед стартом сезону УПЛ 21-го серпня подав заявку на чемпіонат 2020/21. Про це повідомляється на сайті клубу.

Клуб показав список, в якому враховуються футболісти молодіжної команди, а всього в заявці 71 гравець. Особливо примітні прізвища тих, що повернувся з оренди - Олександра Тимчика, Богдана Леднева, Сергія Булеци і Владислава Супряги.

Крім того, в команді поки залишається Жерсон Родрігеш, який зі скандалом повернувся з оренди в Туреччині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Гармаш" на вихід", а Родрігеш, Супряга і Ледньов допоможуть Динамо.

Як повідомляв Знай. ua, стали відомі всі учасники УПЛ наступного сезону.

Також Знай. ua писав, що Карлос де Пена розкрив нові фішки "біло-синього" Луческу.