Фанати столичного футбольного клубу прорвалися на стадіон під час проведення матчу проти донецького "Олімпіка". Цим вчинком вони "привітали" румунського фахівця Мірчу Луческу з його дебютом в якості головного тренера київського "Динамо".

Про цей інцидент повідомляють Українські ЗМІ.

Перед стартовим матчем Прем'єр-ліги сезону 2020/2021, який відбувся 21 серпня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, кілька сотень "ультрасів" столичного клубу зібралися перед входом на футбольну арену, з тим, щоб продовжити акцію протесту проти призначення Луческу тренером біло-синіх. Повідомляється, що присутні активно вигукували кричалки "Суркіс - ганьба Динамо", а також "Луческу - додому".

На стартових хвилинах першого тайму кілька десятків фанатів "Динамо" прорвалися на трибуну, на якій продовжили декламувати образливі для Суркісів і Луческу кричалки, а також підпалили фаєри. Матч опинився під загрозою зриву через дим, що заполонив арену, проте він швидко розсіявся, а самі "ультраси" були виведені зі стадіону поліцією.

Фанати також представили нову пісню за мотивом відомого хіта "Сумно аж за край", яку вони присвятили братам Суркісам і Мірчі Луческу.

Сумно, сумно аж за край, Бо тренер Динамо - ржавий будулай, В місті завелись кроти, Їх сюди впустили суркіси-брати. Один із них ОПЗЖ-е, А інший шуби продає, Їх керівництво клуб на дно давно веде. І вже терпець урвався нам, Остання крапля був ЦИГАН! Цього ніколи не пробачимо ми ВАМ!


Нагадаємо, раніше Гармаш" на вихід", а Родрігеш, Супряга і Ледньов допоможуть Динамо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", стали відомі всі учасники УПЛ наступного сезону.

Також "Знай.uа" писав, що Карлос де Пена розкрив нові фішки "біло-синього" Луческу.