Суперкубок України був одним з найбільш очікуваних подій літа. Суперкубок - це не тільки перше в сезоні "Класичне", а й перша можливість подивитися на нове" Динамо " Мірчі Луческу. Хто міг би стати кращим лакмусовим папірцем, ніж донецький Шахтар? І кияни гідно впоралися з цим завданням. "Динамо" - володар Суперкубка України 2020.

Зустріч, яка проходила на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві, закінчилася багато в чому сенсаційно. Незважаючи на прихід авторитетного тренера, мало хто очікував від "Динамо" настільки впевненої перемоги над принциповим суперником. Особливо важливий цей матч був для Мірчі Луческу, який вперше зустрівся зі своїм колишнім клубом.

Кияни виграли гру з рахунком 3: 1. Відкрив рахунок у першому таймі Карлос Де Пена, незабаром Жерсон Родрігес подвоїв перевагу киян. Колишній гравець "Динамо" Жуніор Мораес відквитав один м'яч, проте в кінці матчу вже забутий Фран Соль забив перший для себе гол практично за рік, тим самим поставивши крапку в протистоянні. У підсумку 3: 1 на користь "Динамо" і перший офіційний трофей Мірчі Луческу в біло-синіх кольорах.

Нагадаємо, раніше Гармаш" на вихід", а Родрігеш, Супряга і Ледньов допоможуть Динамо.

Як повідомляв "Знай.uа", стали відомі всі учасники УПЛ наступного сезону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Карлос де Пена розкрив нові фішки "біло-синього" Луческу.