Василь Ломаченко, який є чемпіоном світу за версією WBA в легкій вазі, має на своєму рахунку 11 перемог, 9 з яких закінчив нокаутом, і одну поразку.

Читайте Знай в Google News!

Український боксер опинився на першому місці в рейтингу P4P (Pound for Pound — кращий боксер все залежності від вагової категорії) за версією американського кабельного спортивного телевізійного каналу ESPN.

І в цьому величезна заслуга його батька — 55-річного Анатолія Ломаченка. Він, у свою чергу, досить скромна людина, яка не дає інтерв'ю і не любить зайвої уваги.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Василь Ломаченко не здогадується про те, про що мріє його батько. "Немає слова" не можу", є — "не хочу", — каже чемпіон світу, цитуючи Анатолія. Хтось називає його кращим тренером планети, однак якщо він про це і мріяв, то лише в останню чергу. І можна припустити, що саме зробити кращими інших є його головним бажанням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська чемпіонка Марина Бех-Романчук у весільній сукні показала красеня чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України обіграла Швейцарію у вищому дивізіоні Ліги націй і тепер очолює групу-спасибі Зінченко і Ярмоленко.

Знай.ua писав: "Давай, малюк, покажи!"- Іван Редкач потролив менеджера Ломаченка, виступивши на підтримку майбутнього суперника Ломаченка – американця Теофімо Лопеса. Менеджер Ломаченко заявив, що поки жоден боксер не змушував Василя викладатися більше, ніж на 65 відсотків.