Олександр Усик - без сумнівів, найпопулярніший і найуспішніший український боксер з часів Віталія та Володимира Кличка. Усик спочатку виграв все що можна в аматорських змаганнях, включаючи Олімпіаду, а потім підкорив "Крузервейт", зібравши всі чемпіонські пояси. Сьогодні, 17 вересня, виповнилося рівно 4 роки з моменту завоювання Усиком першого чемпіонського титулу в професійній кар'єрі. Олександр згадав, як це було.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував архівну фотографію, де він стоїть на рингу з чемпіонським поясом і українським прапором. "Рівно 4 роки тому, в поєдинку проти Кшиштофа Гловацького, я завоював свій перший чемпіонський титул в професійному боксі за версією WBO", – написав Усик. Він зазначив, що незважаючи на те, що битися довелося в Польщі, він відчував підтримку народу України.

Олександр подякував кожній людині, яка уболівала і підтримувала його в момент цього історичного бою.
Користувачі не забули про цю історичну дату. Всього за годину публікація зібрала понад 20 000 лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські боксери-професіонали Олександр Усик і Володимир Ломаченко здалися в новому відео. На ньому чемпіони в спортивному одязі катаються на автомобілі, бігають на пляжі, а також боксують серед піску.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, вісім років тому український боксер Олександр Вусик забрав олімпійське золото в Лондоні. Українець у фінальній сутичці переміг італійця Клементе Руссо.

Також портал Знай.uа писав, що боксерський промоутер і бізнесмен Едді Хірн, розмірковуючи про поєдинки його мрії, включив до списку гіпотетичну зустріч колишнього чотириразового чемпіона світу Евандера Холіфілда проти колишнього абсолютного чемпіона Олександра Усика в рамках першої важкої ваги.