Українська футбольна команда "Колос" із села Ковалівка феєрично дебютувала в єврокубках. Команда з невеликого українського села вибила в Греції з турніру місцевий "Аріс" і продовжить боротьбу за груповий раунд Ліги Європи - 2: 1.

Попри те що "Колос" грав цей матч на виїзді, саме українська команда створила два небезпечні моменти в першому таймі, коли можна було забити. Але перший раз Зозуля після пасу партнера пробив повз ворота. Другий реальний шанс забити змарнував Смирний. Він пробивав головою у падінні після прострілу, але воротар таки зумів відбити м’яч.

Всі три голи у цьому матчі було забито у другому таймі. Першими забили ковалівці. Після подачі зі штрафного від Богданова м’яч пролетів повз чималу кількість гравців. І Новак з близької відстані головою просто вніс м’яч за лінію воріт.

Грецька команда відігралася буквально через 10 хвилин. Бруно Гама, який свого часу в Україні виступав за "Дніпро", підхопив м'яч після невдалого прострілу з флангу і ударом з лінії штрафного майданчика забив гол, зрівнявши рахунок - 1:1.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак рівним рахунок був не довго. Одна з атак "Колоса" закінчилася ударом Богданова з відскоком м’яча від газону. Воротар не дуже вдало відбив його перед собою. Якраз туди, де опинився Антюх, який і відправив м’яч у ворота суперника.

До кінця матчу голів більше забито не було. Тож "Колос" переміг та вийшов у третій кваліфікаційний раунд Ліги Європи. Там команда зіграє з хорватською "Рієкою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українського легіонера Андрія Ярмоленка сватають в чемпіонат Китаю

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла Швейцарію у вищому дивізіоні Ліги націй

Також Знай.ua писав, літній футболіст поставив рекорд у матчі Кубка України