В Італії, яка виявилася однією з найпостраждаліших країн Європи від пандемії коронавірусної інфекції, і де спортсмени найдовше сиділи на карантин, стався дуже жахливий випадок. Так, з'явилася інформація, що у власному будинку було жорстоко вбито відомого футбольного арбітра Даніеле Де Сантіса, йому було всього 33-роки.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню італійського видання La Repubblica.

Місце вбивства, фото: ilmessaggero.it
Місце вбивства, фото: ilmessaggero.it

За інформацією журналістів, яку вони дізналися від місцевих копів, трагедія сталася в понеділок, 21 вересня. Футбольного арбітра Даніеле Де Сантіса, який працював на матчах Серії B і серії C, було знайдено мертвим у своєму будинку в Лечче. Разом з ним загинула і його дівчина - 30-річна Елеонора Манта.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Свідки злочину повідомили, що чули крики, а потім бачили тікаючого чоловіка з ножем. Ймовірного вбивцю розшукують правоохоронці, справою зайнявся головний прокурор міста Лечче.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Росії юний спортсмен помер після нездужання на тренуванні. 17-річний Михайло Колосов під час трагічного інциденту перебував на базі в Рублево.

Очевидці розповіли, що хлопець втратив свідомість просто на футбольному полі і після цього у нього почалися судоми. Кілька годин медики боролися за життя спортсмена, проте врятувати його не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 17-річний футболіст помер на тренуванні: "Не було проблем зі здоров'ям".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові китайський вірус забрав життя водія швидкої: "врятував безліч життів".

Знай.uа писав, Львівщина прощається з молодим священиком: "Хвороба виявилася сильнішою, Бог не зберіг".