Фотосесія моделей на російському стадіоні "Ростов Арена", що у Ростові-на-Дону, привела до кумедного скандалу.

Невелика зйомка фотомоделей на стадіоні "Ростов Арена" спричинила величезний скандал, який дійшов навіть до рівня місцевого губернатора, повідомляє Telegram-канал Baza.

У середині серпня в адміністрацію стадіону "Ростов Арена" надійшов запит від місцевого агентства, яке хотіло провести фотосесію на поле. Судячи за заявкою, планувалася фотосесія в купальниках на трибунах. Менеджер комерційного відділу відправила запит керівництву, яке погодило зйомку.

Уже під час фотосесії виявилося, що моделі будуть фотографуватися не в купальниках, а у спідньому. І не лише на трибунах, як було заявлено, але й на полі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Один зі співробітників ФК "Ростов" зауважив це "неподобство" і написав скаргу на "розпусту у вульгарних трусах".

Почався скандал, який уже в роздутому вигляді долетів до "верхів". Завдяки "поламаному телефону" губернатору донесли, що на стадіоні "Ростов Арена" знімали порно.

Розгніваний губернатор наказав терміново знайти та покарати винних. Звісно ж, звільнятися сам ніхто не захотів. А звільняти директора стадіону за таку дрібницю вважали абсурдним. Тому у підсумку звільнили менеджера, яка "форварднула" той перший лист своєму начальству.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найсексуальніша спортсменка роздяглася на камеру

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу з вільної боротьби Сідаков за волосся виволік наречену з весілля

Також Знай.ua писав, українська чемпіонка Бех-Романчук показала милі фото з відпочинку