У ніч з 30 вересня на 1 жовтня у віці 48 років пішов з життя відомий футболіст і тренер-селекціонер, колишній нападник футбольного клубу "Шахтар" Сергій Ателькін. Причиною смерті у офіційних джерелах називають проблеми з серцем.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін.

"Сьогодні вранці прийшло сумне повідомлення - не стало легендарного футболіста «Шахтаря» Сергія Ателькіна. Харизматичний гравець з сильним характером і вмінням забивати найважливіші м'ячі - таким ми пам'ятаємо його на полі. Неймовірно добрий і світлий чоловік, завжди готовий прийти на допомогу - таким він був у житті.

Світла пам'ять Сергію Ателькіну. Його ім'я завжди буде в історії «Шахтаря» і серцях уболівальників.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Щирі співчуття його родині та друзям", — написав керівник спортивної команди.

На рахунку футболіста 82 голи у 265 матчах у складі гірників. У тому числі він був у складі команди, у сезоні 2001/2002, коли "Шахтар" виборов титул чемпіона України. Також серед заслуг Ателькіна 4 Кубка України, які він також завоював разом з командою свого життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Андрію Шевченку - 44: символ українського футболу відзначає красиву дату - вперед, до перемог.

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті ветерани футболу стали чемпіонами України - перемогу присвятили загиблому товаришу.

Знай.uа писав, після розгрому "Миная" Луческу виклав головний секрет: "Довіряю, вони ростуть...".