Український боксер Денис Берінчик (13-0, 7 КО) продовжує активну підготовку до бою з румунським професіоналом Віорелом "Бомбардувальником" Сіміоном (22-3, 9 КО). Берінчик захищатиме титул WBO International в легкій вазі проти доволі досвідченного суперника, але в арсеналі українця є низка "козирів". Одним з них він і похвалився у відео, на якому Денис "погрожує" Віорелу.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис був опублікований на сторінці Я-Спорт в соціальній мережі Instagram.

На відео Берінчик англійською мовою попереджає Сіміона про свою готовність до поєдинку. У доказ цього він наносить кілька дуже потужних бокових ударів (хуків) по мішку, а також робить декілька "пірнань" для ухилення від можливих ударів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цікаво, що після карантинної перерви Берінчик відновить спортивну діяльність у рідній Україні. Так, бій з претендентом має відбутися вже 8 жовтня у Київській області в заміському комплексі Equides Club.

Денис Берінчик, фото Instagram
Денис Берінчик, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бою Ломаченко-Лопес бути — названо дату і місце найочікуванішого поєдинку року.

Як повідомляв Знай.uа "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик зі "Школи", українці затамували подих.

Знай.uа писав, "Клянуся життям" – Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.