Громадянка Сполучених Штатів Америки, модель Кетрін Майорга яка заявила на Роналду до суду в 2019 році, звинувативши його в згвалтуванні, знову подала позов до окружного суду штату Невада. Форварду "Ювентуса" доведеться ознайомитися з матеріалами справи.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд The Sun.

За інформацією журналістів, нападник Ювентуса Кріштіану Роналду може в черговий раз отримати запрошення до суду у справі про згвалтування моделі Кетрін Майорги, яке нібито сталося в 2009 році у Лас-Вегасі.

Кріштіану Роналду з сином, фото: Getty Images
Кріштіану Роналду, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчину зобов'язали пройти тест, який визначає розумові здібності. Це викликано тим, що суду необхідно знати, чи розуміє Майорга всі умови виплати 375 тисяч доларів, які вона нібито отримала від Роналду за нерозголошення. Звинувачення будується на тому, що модель не розібралася в умовах контракту.

Якщо правоту Майорги буде підтверджено в суді після тесту, то Роналду можуть знову викликати до суду, щоб він дав свідчення.

Також варто нагадати нашим читачам, що лідер французької збірної Кіліан Мбаппе разом з партнером по ПСЖ Марко Верратті розважився в одному з ресторанів Парижа на вечірці у спекотної супермоделі. У середу, 7 жовтня, має пройти товариський матч збірних України та Франції. Тим часом форвард французької збірної, найдорожчий футболіст світу Кіліан Мбаппе потрапив у неоднозначну ситуацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Збірна України на матч з Францією матиме тільки одного голкіпера: Covid-19 підкосив гравців.

Як повідомляв Знай.uа, Еліна Світоліна підкорила Ролан Гаррос - за грою української тенісистки спостерігатиме весь світ.

Знай.uа писав, справжній "Халк": український боксер нокаутував суперника 5 разів поспіль.