Воротар донецького Шахтаря і збірної України Андрій Пятов кілька днів тому здав тест на коронавірус, він виявився позитивним і відправився на самоізоляцію. У спортивному Instagram-акаунті показали, чим футболіст займається в умовах обмеженого пересування.

Читайте Знай в Google News!

36-річний голкіпер вдома намагається проводити час з користю і приділяє час сім'ї. П'ятов займається з медіа коучем і працює над своєю дикцією. Також Андрій грає в Морський бій разом зі своєю дружиною і, найголовніше, вони дотримуються дистанції і перекрикують свої "удари" в грі через весь двір.

Раніше повідомлялося, що наступного дня після матчу, 4 жовтня, гравці "Шахтар"отримали результати тестів на коронавірус. Так, воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов і півзахисник Тарас Степаненко отримали позитивні результати тесту на коронавірус.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також коронавірус підтвердився у двох співробітників клубу. Медслужба гірників отримала результати тестів після матчу 5-го туру з "Десною". Тестування проходили гравці, які відправляються в розташування збірних.

"Шахтар" у повному складі пішов на самоізоляцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, збірна України на матч з Францією матиме тільки одного голкіпера, а 19 підкосив гравців.

Як повідомляв Знай. ua, напередодні матчу з Україною найдорожчого футболіста спалили зі спекотною супермоделлю.

Також Знай. ua писав, що Covid - 19 атакує гравців "Шахтаря": гравці злягли на другий день після матчу.