Українські вболівальники з нетерпінням очікують товариський матч проти Франції, який запланований на середу, 7 жовтня. Асистента головного тренера збірної України Олександра Шовковського внесли до заявки.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на офіційному сайті Української Асоціації футболу (УАФ).

Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що в розпорядженні Андрія Шевченка залишився тільки один здоровий голкіпер.

Слід зауважити, що регламент УЄФА дозволяє вносити в заявку футболістів, у яких немає чинного контракту з яким-небудь клубом, але є громадянство країни, яку вони представляють в матчі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Шовковський, фото youtube
Шовковський, фото youtube

Варто зазначити, що відомий український журналіст-інсайдер, постійний експерт "Рейтингу Букмекерів" Ігор Бурбас склав прогноз на товариський матч збірних Франція – Україна.

Проти чемпіона світу наша збірна зіграє фактично абсолютно другим складом. Причина усьому – травми. А ще ковід-19, який підкосив гравців "Шахтаря". А саме вони є стрижнем національної команди. До інфікованого П’ятова додалися Лунін і Паньків, що означає наявність лише одного Бущана у заявці.

Звісно, розраховувати на гідний опір, можливо, за таких складних обставин і не варто.

Довідка: Всю кар'єру Шовоковський провів у клубі Динамо Київ. Входить у трійку футболістів, що провели найбільше матчів за національну збірну України. Один із чотирьох воротарів за всю історію футболу, які зіграли 100 та більше матчів в Лізі чемпіонів УЄФА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Covid-19 атакує гравців "Шахтаря": гравці злягли на другий день після матчу.

Як повідомляв Знай, Динамо нещадно рознесло Минай: кияни "затоварили" новачкові УПЛ чотири м'ячі.

Також портал Знай писав, збірна України на матч з Францією матиме лише одного голкіпера: Covid-19 підкосив гравців.