Наступного дня після матчу, 4 жовтня, гравці "Шахтаря" отримали результати тестів на коронавірус. Так, воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов і півзахисник Тарас Степаненко отримали позитивні результати тесту на коронавірус, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

Читайте Знай в Google News!

Також коронавірус підтвердився у двох співробітників клубу. Медслужба гірників отримала результати тестів після матчу 5-го туру з "Десною". Тестування проходили гравці, які вирушають у розташування збірних.

"Шахтар" у повному складі пішов на самоізоляцію. У понеділок і четвер представники першої команди пройдуть додаткове тестування. П'ятов і Степаненко були викликані в розташування збірної України на матчі проти Франції (7 жовтня), Німеччини (10 жовтня) та Іспанії (13 жовтня). Збір національної команди розпочнеться 5 жовтня.

Шахтар - Інтер, скріншот відео
Шахтар - Інтер, скріншот відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обидва футболісти брали участь у матчі "Десна" – "Шахтар" 2:2, який відбувся в Чернігові в неділю, 4 жовтня.

Українці відзначили у коментарях, що ще вчора футболісти грали разом з командою. Тепер невідомо, чи одужають гравці до збірної.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, знай наших! Футбольна команда "Колос" з невеликого села потрапила до Ліги Європи, вибивши з боротьби греків.

Як повідомляв Знай, Динамо нещадно рознесло Минай: кияни "затоварили" новачкові УПЛ чотири м'ячі.

Також портал Знай писав, Мірча Луческу відправив двох гравців основного складу "Динамо" грати в іншу лігу.