Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу згадав цікаву історію, яка зачіпає воротаря італійської збірної і туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффона. Йдеться про потенційний перехід легендарного футболіста в "Шахтар". Про це повідомило видання Calciomercato.

Читайте Знай в Google News!

Ця подія тоді широко обговорювалося в пресі в кінці 2012-початку 2013 років. Луческу поділився тим, що приїзд Буффона в Україну став би іміджевим і кадровим проривом для донецького "Шахтаря". "Чимось на зразок трансферу Кріштіану Роналду в "Ювентус". Після матчу Ліги чемпіонів у 2012 році ми трохи поговорили з його агентом, і я думаю, він був спокушений подібною перспективою, - заявив тренер київського "Динамо".

Однак згодом Мірча Луческу розповів, що Джанлуїджі Буффона все ж відмовився від можливості перейти в Український клуб, так як бажав виграти престижну Лігу чемпіонів з туринським клубом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, постраждала від Роналду знову тягне футболіста в суд: питання на сотні тисяч євро. Він може знову постати перед судом у справі за звинуваченням у сексуальному насильстві щодо американки, з якою попередньо було підписано мирову угоду.

Як повідомляв "Знай.ua", українці "зламали" можливість купити квитки на матч "Динамо" в Лізі чемпіонів.

Знай.ua писав, український чемпіон Берінчик ледь не проміняв бокс на футбол: на бій у футболці "Зорі" замість халата.