Національна збірна України з футболу поступилася Німеччині з рахунком 1: 2 у матчі Ліги націй УЄФА. Поєдинок відбувся 10 жовтня на НСК "Олімпійський" у Києві. Про це повідомляти Українська асоціація футболу.

Читайте Знай в Google News!

Украна в дебютні хвилини виглядала цілком пристойно на тлі однієї з кращих команд світу, завдяки підтримці вболівальників. Господарі мали можливість кілька разів провести перспективні контратаки, незважаючи на те, що перевага у володінні м'ячем була на боці німців.

І вони могли гідно завершитися, але не вистачало останнього пасу. У середині першого тайму український захист дав збій і кінець 45-хвилинки пройшов під контролем збірної Німеччини. Тому більшість мікродуелів завершувалася на користь гравців німецької команди.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Другий тайм почався з помилки Бущана, який не втримав матч в руках після навісу Клостерманна. Через що Горецький зумів подвоїти перевагу гостей. Однак український голкіпер зумів реабілітуватися, чого не можна було сказати про польових гравців.

Незабаром Циганков пробив занадто слабо в площину воріт після контратаки, а після серії замін Яремчуку вдалося заробити 11-метровий. Пенальті реалізував Малиновський, але успіх українцям розвинути не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна-Німеччина: анонс і прогноз матчу Ліги Націй, що приготували підопічні Шевченка

Як повідомляв "Знай.ua", Лопес зіграв у Нострадамуса і передбачив фінал бою з Ломаченком: "Однозначно”

Знай.ua писав, зірка"Ювентуса" Роналду наплював на covid-19 - медики безсилі