Відомий український боксер, яскравий представник хевівейту Олександр Усик заявив, що в поєдинку проти Дерека Чісори на нього чекає серйозне випробування. За словами Усика, з британцем його чекає випробування "в бою з топовим представником суперважкого дивізіону".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Sky Sports.

Олександр Усик, фото: gettyimages
Олександр Усик, фото: gettyimages

"Від Дерека я очікую справжніх випробувань - він сильний, стійкий і витривалий. Він дійсно великий хлопець, і він сильно б'є. У першій важкій вазі я досяг найбільших висот, став абсолютним чемпіоном світу. Тепер я маю намір пройти цей же шлях у суперважкому дивізіоні. Мені потрібно випробувати себе в бою з топовими представниками цієї ваги. Зараз переді мною стоїть Дерек", - сказав Усик.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Він додав, що Чісорі не вдасться його зламати.

"Багато хто називає Дерека монстром, але в глибині душі він добра людина. Але я чекаю, що він покаже ці якості в ринзі. Я знаю, що він хоче зламати мене, але я вода, вогонь і вітер одночасно. Дерек Чісора, я йду за тобою", - заявив Усик.

Також варто нагадати, що бій Усик - Чісора відбудеться 31 жовтня в Лондоні і стане для українця другим поєдинком у суперважкій вазі.

Варто також нагадати нашим читачам, що 8 жовтня український боксер-професіонал Денис Берінчик (14-0, 8 КО) відстояв титул інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі в поєдинку проти румунського боксера Віорела Сіміона (22-4, 9 KO). Цікаво, що Берінчик разом зі своєю командою вирішили підтримати українські футбольні клуби. Так, сам чемпіон одягнув футболку луганської "Зорі", а його помічники — "Динамо" і "Металіста".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чемпіонку світу жорстко присоромили, не повіривши, що вона жінка: "У ролі кого я по життю, і в ліжку".

Як повідомляв Знай.uа, проти Лома немає прийому: у мережі порівняли ударні техніки Ломаченка і Лопеса.

Знай.uа писав, Ломаченко показав, як проходить його день: наповнений рухом, адреналіном і новими викликами.