Промоутер Едді Хірн, який курував проєкт поєдинку між українцем Олександром Усиком і британцем Дереком Чисорою, розповідає, що всі спортсмени світу готові повернутись на майданчики, ринги і поля. Вони мають сили і азарт, проте постає проблема місця проведення усіх цих заходів, у даному випадку, самого поєдинку.

За попереднім планом бій мусив відбутись 23 травня у Лондоні, проте коронавірус і карантин внесли свої корективи. Схоже, бій відбудеться зовсім не у Лондоні.

Складно передбачити кількість публіки, яка захоче, зможе і головне буде мати шанси на безпечне відвідування такого великого масового засобу. Тому команда вирішила не винаймати великий майданчик у столиці Англії. Вони розмірковують про інший формат, меншу, камернішу, залу і малу кількість глядачів. Проте, хоча цей варіант звучить як максимально безпечний, він не вписується у ту бізнес-парадигму великого спорту, а тому це питання досі незавершене.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

Олександр Усик лише минулого року дебютував у хевівейті і з легкістю здобув перемогу. Бій з Чісорою мав стати його другим поєдинком у цій вазі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик у шкіряній куртці влаштував розбірки з водієм, врізав з ноги і посміявся.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик на фоне "русского" скандала заявил, что его никто не сможет выгнать из страны: "Мы не сепаратисты".

Також Знай.ua писав, що Чемпіон відкриє сезон боксу після карантину, вболівальники завмерли в очікуванні.