У вівторок, 13 жовтня, проходить матч Ліги націй між Україною та Іспанією в Києві на НСК Олімпійський. Поєдинок пройшов з глядачами. У зв'язку з триваючою пандемією коронавірусу було заповнено 15% трибун.

У другому таймі українці домоглися рахунку 1:0! На 76-й хвилині Андрій Ярмоленко віддав пас на хід 21-річному Віктору Циганкову, який втік від захисника і точно пробив з лінії штрафного майданчика в кут воріт Де Хеа! Пропонуємо разом згадати, як це було:

Україна - Іспанія, скріншот з відео
Україна - Іспанія, скріншот з відео

Україна - Іспанія, скріншот з відео
Україна - Іспанія, скріншот з відео

Матчем проти Іспанії синьо-жовті завершують тижневий ігровий марафон, що вмістив у себе три поєдинки з трьома останніми чемпіонами світу.

Україна: Бущан-Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь-Сидорчук, Макаренко, Шапаренко-Ярмоленко, Яремчук, Зубков

Іспанія: Де Хеа – Навас, Рамос, Пау Торрес Регілон – Меріно, Родрі, Каналес – Родріго, Фаті, Траоре

Варто відзначити, що підсумки двох перших зустрічей зовсім невтішні: програш у Франції (1:7) і поразка в поєдинку з Німеччиною (1:2).

оновлена турнірна таблиця

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, гімн України перед матчем з Іспанією виконав піаніст-віртуоз і каратист.

Як повідомляв портал Знай.uа, сенсаційне повернення Шовсковського: 45-річна легенда збірної і "Динамо" показав, як це було насправді.

Також портал Знай.uа писав, що 76-річний Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.