Відомі українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко звернулися до українських воїнів на честь Дня захисника України, який країна відзначає 14 жовтня. Варто зазначити, що спортсмени не поскупилися на добрі слова.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці спільного бренду Олександра Усика і Василя Ломаченка "lomus_official" в мережі Instagram.

Публікація пабліка "lomus", скріншот: Instagram
Публікація пабліка "lomus", скріншот: Instagram

"Вітаємо з днем захисника України! Це свято героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за неї! Це свято всіх, хто любить і захищає Україну. Ми всією душею і сердцем за тебе!",- підписали публікацію автори.

Проте в травні 2020 року Ломаченко і Усик разом з російськими боксерами знялися в документальному фільмі "Здрастуй, брате, Христос Воскрес!". Ролик опубліковано на YouTube-каналі російського монастиря Корсунська пустинь. У фільмі показано тренування Олександра Усика з чемпіоном РФ з рукопашного бою Олексієм Назаровим, після якої вони по-дружньому обіймаються. І весь цей відеоряд супроводжується віршами: "Не потрібно воїн і братської крові. Для душ приносить це отрута. Білоруською, російською, мовою скажи при зустрічі: "Здрастуй, брат!".

Варто нагадати нашим читачам, що відомий український боксер, яскравий представник хевівейту Олександр Усик заявив, що в поєдинку проти Дерека Чісори на нього чекає серйозне випробування. За словами Усика, з британцем на нього чекає випробування "в бою з топовим представником суперважкого дивізіону". Також варто нагадати, що бій Усик - Чісора відбудеться 31 жовтня в Лондоні і стане для українця другим поєдинком у суперважкій вазі.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, сенсаційне повернення Шовсковського: 45-річна легенда збірної і "Динамо" показав, як це було насправді.

Як повідомляв Знай.uа, батько легендарного капітана "Роми" помер після боротьби з коронавірусом.

Знай.uа писав, Лопес зіграв у Нострадамуса і передбачив фінал бою з Ломаченком.