Туринський "Ювентус" вже прибув до столиці України для того, щоб зіграти завтра в матчі проти київського "Динамо" о 19:55. 19 футболістів італійського клубу зійшли з трапа в Жулянах, серед них не було Кріштіану Роналду, так як він хворіє коронавірусом і проходить інтенсивний курс терапії. Про це повідомляє Telegram-канал "Сегодня".

Читайте Знай в Google News!

"Ювентус" перед матчем не збирається проводити тренування на "Олімпійському", вони розквартируються в готелі і звідти відразу поїдуть на гру, після якої оперативно планують вилетіти в Турин.

Поєдинок пройде з глядачами, він може бути заповнений на тридцять відсотків від загальної кількості посадочних місць. Перед цим київське "Динамо" зустрічалося з туринським "Ювентусом" лише чотири рази, і тільки в рамках Ліги чемпіонів. Українці тричі програли і один раз зіграли в нічию.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Серед воротарів Андреа Пірло взяв з собою Войцеха Щенсни, Джанлуїджі Буффона і Карло Пінсольо. Захисники-Джорджіо К'єлліні, Леонардо Бонуччі, Данило, Джанлука Фработта, Хуан Куадрадо, Мерих Демираль. Нападників всього два-Альваро Мората і Пауло Дібала, півзахисників вісім: Федеріко К'єза, Аарон Ремсі, Артур, Адріан Рабіо, Федеріко Бернардескі, Деян Кулусевскі, Родріго Бентанкур і Маноло Портанова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, матч "Динамо" проти "Руху” пройшов з порожніми трибунами, ультрас звинуватили Суркіса.

Як повідомляв "Знай.ua", плачевний програш Ломаченко жорстко висміяли в мережі: "Ну що, допомогли російські попи?"

Знай.ua писав, зірка збірної України розкрив головний секрет перемоги над Іспанією: "залишалося 15 хвилин..."