На щастя мільйонів фанатів турніру UFC в суботу, 24 жовтня, в Об'єднаних Арабських Еміратах повинен пройти бій за титул чемпіона в змішаних єдиноборствах в легкій вазі між росіянином Хабібом Нурмагомедовым і американцем Джастіном Гейджі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських спортивних видань.

Бій Хабіб Нурмагомедов-Джастін Гейджі, фото: eurosport
Бій Хабіб Нурмагомедов-Джастін Гейджі, фото: eurosport

Спочатку титульний поєдинок в легкій вазі повинен був відбутися в квітні. Але пандемія коронавірусу сплутала керівництву UFC всі карти. Президент "Ultimate Fighting Championship" Дана Уайт хотів звести Хабіба з іншим американцем - Тоні Фергюсоном. Однак той бій так і не відбувся, оскільки Нурмагомедов відмовився від нього - він не зміг вилетіти на бій через закриті кордони.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Боси UFC вирішили перенести сутичку на середину осені. Причина дуже поважна - в липні помер батько росіянина Абдулманап Нурмагомедов. Дана Уайт не хотів тиснути на Хабіба і погодився відстрочити титульний поєдинок.

Хабіб Нурмагомедов, фото: eurosport
Хабіб Нурмагомедов, фото: eurosport

Нурмагомедову - 32 роки, він провів 28 боїв у змішаних єдиноборствах, вигравши все. Гейджі - 31 рік, на його рахунку 24 бої – 22 перемоги, дві поразки. Нурмагомедов вже захищав титул чемпіона UFC в легкій вазі, були переможені - Ел Яквінта, Конор Макгрегор і Дастін Пор'є.

Бійцівський вечір з попереднім кардом розпочнеться о 19:00, основний кард – о 21:00. Бій Хабіба проти Гейджі розпочнеться о 23:00. В Україні трансляцію бою проведе Setanta Sports.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, як би не довелося вибачатися перед мусульманами: Роналду дивно підтримав Нурмагомедова.

Як повідомляв Знай.uа, боєць ММА з Франківська вийде в октагон після перерви - націлений на перемогу.

Знай.uа писав, бій з Гетжі буде: Нурмагомедов повернувся до тренувань після смерті батька.