На офіційному сайті київського "Динамо" з'явилася невтішна інформація для вболівальників столичного клубу. Справа в тому, що перед матчем Ліги чемпіонів проти "Ференцвароша" гравці, тренери і співробітники "Динамо" здавали тести на коронавірус. У підсумку футболісти Миколенко І Бущан, а також тренер з фізпідготовки Віталій Кульба отримали позитивний результат і не поїдуть до Угорщини, вони відправляться на самоізоляцію.

Читайте Знай в Google News!

Вони не зможуть допомогти київському клубу в найближчих матчах, включаючи ігри ЛЧ проти "Барселони" і "Ференцвароша". У команді Мірчі Луческу обидва гравці є основними, тому їх відсутність — велика проблема для тренера.

Бущан, скріншот: Youtube
Бущан, скріншот: Youtube

Вони відчувають себе задовільно. Решта гравців, персонал і тренери мають негативні результати тестів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Матч проти угорського футбольного клубу відбудеться 28 жовтня 2020 року о 22:00 за київським часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шевченко визначився з гравцями на листопадові поєдинки збірної України. Дебютний виклик отримав захисник Шахтаря Віктор Корнієнко. Водночас для Ігоря Пластуна, Романа Безуса, Віталія Буяльського та Сергія Болбата місця не знайшлося.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка збірної України Ярмоленко став багатодітним батьком: перші фото сімейства. Дружина Андрія Інна подарувала гравцеві третього сина, якого назвали Максимом.

Знай.ua писав, Мораеса "вигнали" з Шахтаря, ще й посміялися- " в Динамо переходить"