У туманному Лондоні, в цю суботу, 31 жовтня, повинен пройти найважливіший бій 2020 року для шанувальників боксу. На ринг вийдуть два суперваговика українець Олександр Усик і британець Дерек Чісора.

Читайте Знай в Google News!

Пряма трансляція бою за київським часом розпочнеться орієнтовно 20: 00. На Донбасі і в Криму, які на даний момент живуть за московським часом, старт близько 21:00. Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images
Олександр Усик і Дерек Чісора, Getty Images

Букмекери в цьому боксі ставлять на українця. Коефіцієнт на його перемогу від 1.09 по 1.15. На Чісору - від 6.00 до 7.00 - саме на стільки збільшать свій виграш ті, хто поставлять на британця. У разі перемоги Усик претендуватиме на титул WBO (належить Ентоні Джошуа).

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Спортивна подія через коронавірус пройде без глядачів. З цієї причини гонорар обох боксерів було знижено: до 2 мільйонів доларів для Усика (планувалося 2,9 млн), до 5,2 мільйона для Чісори (було 9 млн).

Напередодні бою Олександр Усик опублікував потужне відео з коментарем: "I'm coming for you...Derek "("Я йду за тобою, Дерек"). Шанувальники в коментарях оцінили почуття гумору українця. В Україні бій Усик-Чісора дивитися онлайн на Мегого, Dazn і SkySports. На загальнодоступному ТБ прямої трансляції не буде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Усик забавно потролив Чісору беззубою посмішкою: тримайся, Дерек.

Як повідомляв Знай.uа, "Динамо" зіграє в Лізі чемпіонів без ключових футболістів: Луческу в печалі.

Знай.uа писав, "Манчестер Сіті" заявив про загибель футболіста: ймовірно, клуб і став причиною.