Ірина Морозюк, відома як засновниця бренду одягу, президентка футбольного клубу "Леон" і насамперед як колишня дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк не демонструє на своїх сторінках слідів горя від розставання з супутником життя. Окрім того, епатажна жінка підкреслено показує, що її життя продовжується, що виразно простежується на її останній публікації в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На короткому відео можна побачити, як Ірина Морозюк цілується і ніжно обіймається зі своєю подругою-брюнеткою. Нею виявилася 27-річна Владислава Фісак, яку з Морозюк об'єднує не лише дружба, а й спільна робота над брендом одягу.

"Короче мига только жизнь. Длиннее жизни только вечность", — поетично і загадково підписала у своїй звичній манері ролик Морозюк.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Однак треба визнати, що попередні публікації Морозюк були ще відвертішими. Так, минулого тижня лише сувора політика інстаграму не дає їй показати останні приховані під одягом деталі. Тоді вона спробувала прорекламувати кросівки, і увагу до них вона привертала за допомогою довгих оголених ніг.

А світлини у різноманітних міні-бікіні взагалі стали "класикою" для її акаунту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Морозюк розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку".

Також повідомлялося, що колишня ексдинамівця Морозюка виставила на показ білизну і розповіла про деталі розлучення.

Також Знай.ua писав, що Колишня ексдинамівця Морозюка нарвалася на проблеми з МАУ: "Зараз буде буде багато матюків"