Вже сьогодні, 31 жовтня, ввечері відбудеться поєдинок між українським боксером Олександром Усиком, який повертається на ринг для продовження свого шляху до вершини суперважкого дивізіону, і британцем Дереком Чісорою. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських спортивних видань.

Читайте Знай в Google News!

Вже трохи більше року пройшло з моменту дебюту Усика в суперважкому дивізіоні, коли він спокійно і впевнено переміг маловідомого боксера Чазза Візерспуна. Його знайшли на заміну практично за кілька днів до поєдинку. Однак поєдинок з Візерспуном не зумів відповісти на питання, чи готовий Олександр до нової для себе вазі.

Бій Усик-Чісора, скріншот: Youtube
Бій Усик-Чісора, скріншот: Youtube

А ось ветеран Дерек Чісора є справжнім тестом для українця. Адже британець ніколи не був зіркою першої величини, проте мав величезний досвід боїв за чемпіонський титул. Ведт Чісора вже зустрічався з такими боксерами, як Віталій Кличко, Девід Хей і Тайсон Ф'юрі. І незважаючи на поразки проти суперників топового рівня, йому вдавалося потріпати нерви, навіть з тим же Кличком в 2012 році, він відстояв всі 12 раундів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зараз видно, що Усик — очевидний фаворит бою, але слід брати до уваги його відсутність на рингу більше року. Тому не зрозуміло, чого від нього очікувати. На кону стоїть титул обов'язкового претендента на чемпіонський титул за версією WBO. І це говорить про необхідне уникнення ризику і пошуку голови суперника з боку Олександра.

Багато перемог українець здобував або нокаутом в пізніх раундах, або за очками. Це було з Марісом Брієдісом, Муратом Гассієвим, Майклом Хантером, Марко Хуком і Кшиштофом Гловацкі — практично з усіма сильними суперниками. Тому виділяється певна впевненість в тому, що з Чісорою Усика теж не буде легко, як мінімум до 10 раунду британський боксер гідний.

Бій Усик-Чісора, скріншот: Youtube
Бій Усик-Чісора, скріншот: Youtube

Поєдинок відбудеться ввечері в Лондоні на "Уемблі арені". Усик має 17 перемог у кар'єрі, Чісора — 32 перемоги при дев'яти поразках. У прямому ефірі поєдинок можна буде подивитися в Україні за допомогою онлайн-сервісу MEGOGO, а ще на Sky Sports і DAZN. Початок трансляції відбудеться на 20:00, тоді як головний поєдинок розпочнеться близько 23: 00 за київським часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик забавно потролив Чісору беззубою посмішкою: Тримайся, Дерек.

Як повідомляв "Знай.ua", Усику з'явився ангел перед боєм з Чісорою: "Тепер я нічого не боюся... "

Знай.ua писав, Олександр Усик розкрив самопочуття Ломи після втрати трьох поясів: "Залижем рани"