Артем Мілевський, відомий футболіст, поділився милими світлинами з дня народження своєї мами. Однак увагу громадськості привернув не цей факт, а те, що на ногах спортсмена можна було побачити щось, що дуже нагадує панчохи.

Читайте Знай в Google News!

Футболіст показав декілька фото на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Мілевський написав максимально короткий пост, у якому написав: “З днем народження, Мам”. Видно, що син приїхав у гості до мами: вони позують поруч, біля них келихи, цукерки, невеликий накритий стіл і подарунки.

Проте увагу підписників, як завжди, привернула одна несуттєва для святкування деталь: на футболістові одягнено щось, що схоже на колготки, про що пожартували фанати Мілевського. Щоб не мати дивного вигляду, Мілевський пояснив такий одяг: на ньому спеціальні гетри, які потрібно носити, щоб знизити навантаження на вени.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Артем Мілевський є членом команди Динамо Брест з 2019 року. Цей сезон для футболіста був надзвичайно плідним: форвард мав 24 матчі у чемпіонаті Білорусі, на них забив чотири голи. Попри такий усіх, Мілевський дозволив собі натякнути про вихід з команди. Перед цим він мав контракт з угорською командою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".

Також Знай.uа писав, напав на вболівальника - півзахисникові Тоттенхему висунули звинувачення.