Володимиру Кличку вже виповнилося 44, однак він досі вважається одним з найбільш завидних холостяків країни.

Але серце чоловіка належало актрисі з Америки Хайден Панатьєрі. Ці відносини були дуже красивими. Обидва успішні, вже зробили кар'єру, відбулися в житті.

Читайте Знай в Google News!

Познайомились Володимир і Хайден зовсім випадково. Кличко в той час виступав на рингу, і був відомим на весь світ. Дівчині на той момент ледь виповнилося 20, але вона вже знайшла популярність завдяки кільком успішним ролям в серіалах.

Хайден була прихильницею Володимира, і часто дивилася його бої. Після зустрічі, між двома людьми спалахнула неабияка пристрасть. Незважаючи на те, що молоді люди жили на різних материках, вони змогли підтримувати відносини протягом тривалого часу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі

У 2014 році на політичній арені України почалися всім відомі події. Володимир не зміг залишатися осторонь від усього цього. Його одруження постійно відкладалося. Потім Хайден дізналася про вагітінсть. Вона хотіла надіти весільну сукню на красиву фігуру, а не на вагітний живіт. Тому весілля відклалося в черговий раз.

Кайя Євдокія народилася практично напередодні 2015 року. А вже через деякий час, ситуація змінилася в не найкращу сторону. Актриса страждала від зайвої ваги і ніяк не могла вирішити цю проблему. В результаті на цьому грунті розвинулася після родова депресія.

Володимир Кличко відпочиває з донькою
Володимир Кличко відпочиває з донькою

До вагітності Хайді була відомою, затребуваною і красивою. Зараз же її проект закрили, а нові ролі ніхто не пропонує. Дівчина все частіше стала зловживати алкоголем.

Коли доньці виповнилося 3 роки, пара Кличко-Панатьєрі розпалася остаточно. Подейкують, що акторка сама відмовилася від виховання дівчинки. Молода жінка не змогла відмовитися від розваг, світських прийомів, зйомок. Маленька дитина не вписувався в цей спосіб життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Кличка Хейден Панеттьєр вразила зухвалістю і кардинально змінила імідж.

Як повідомляв Знай. ua, экс-дівчина Кличка знову отримала в ніс" від свого хлопця, тепер йому загрожує в'язниця.

Також Знай. ua писав, що колишня наречена Кличка показала його фото з донькою.