Український боксер, супертяж Олександр Усик заробив майже втричі менше Чісори, хоч і переміг британця в непростому поєдинку.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє TOTAL SPORTAL. Виявляється, гонорар Усика за потужний поєдинок суттєво нижчий, ніж сума, отримана Чісорою. Гарантована виплата українцю складає 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (близько 1,7 млн євро), а ось Чісора заробив 4 мільйони фунтів (близько 4,4 млн євро). Ця сума не враховує відсоток боксерів від продажу платних трансляцій.

Бій Усик-Чісора, скріншот трансляції
Бій Усик-Чісора, скріншот трансляції

У повідомленні також додають, що якби бій відбувся, як планувалось до карантину, в травні 2020 року, то боксери заробили б понад - 6,9 мільйона фунтів (близько 7,6 млн євро) отримав би Дерек, і 2,2 мільйона фунтів (близько 2,4 млн євро) - Усик.

Усик, фото скріншот з Instagram
Усик, фото скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Важливо, що це саме гарантовані гонорари боксерів. До них додадуться гроші з продажу платних трансляцій. Промоутер Едді Хірн ще у вересні розповідав, що попросить бійців погодитися на зменшені гонорари. Інакше поєдинок довелося б знову переносити.

За свою боксерську кар’єру Усик здобув 18 перемог на професійному рингу (13 нокаутів). У Чісори 32 Перемоги (23 нокауту) і 10 поразок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Усик розповів, як Чісора бив його по "чоловічій гордості": "Сказав рефері — повний ігнор".

Як повідомляв Знай.uа, Усику з'явився янгол перед боєм з Чісорою: "Тепер я нічого не боюся...".

Знай.uа писав, українці пролили бальзам на душу Усика після потужної перемоги над Чісорою: "Чемпіонське позіхання".