Український політик, мер Києва і колишній чемпіон світу Віталій Кличко розповів про своє ставлення до боксера Олександра Усика: на думку легендарного атлета, знаменитий своїми суперечливими заявами чоловік все ж залишається патріотом України.

Читайте Знай в Google News!

Про це Кличко розповів у інтерв'ю телеканалу Наш.

Журналісти запитали, чи дивився Віталій останній бій Олександра Усика, яким, до речі, займається промоутерська компанія K2 Promotions, заснована братами Кличками. У програмі звернули увагу, що частина українців вирішили підтримати Дерека Чісору, а не свого співвітчизника, оскільки останній неодноразово висував суперечливі політичні тези.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"«За кого я вболівав в бою Усик - Чісора? Таке питання. Я взагалі розгублений, тому що питати, за кого я вболівав - за Чісору або Усика... Наше суспільство настільки політизоване, намагаються приліпити багато речей. Може, комусь не подобається, що він відвідує церкву або щось не так сказав. Це може бути. Але я знаю Олександра і можу сказати, що він патріот. Він та людина, яка асоціює себе з Україною, і інших думок з цього приводу у нього немає. І ми повинні подякувати Олександру, де б він не знаходився", — пояснив Кличко свою принципову позицію щодо колеги-спортсмена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Усик розповів, як Чісора бив його по "чоловічій гордості": "Сказав рефері — повний ігнор".

Як повідомляв Знай.uа, Усику з'явився янгол перед боєм з Чісорою: "Тепер я нічого не боюся...".

Знай.uа писав, українці пролили бальзам на душу Усика після потужної перемоги над Чісорою: "Чемпіонське позіхання".