Зірковий португальський нападник Кріштіану Роналду збирається залишатися у туринському "Ювентусі" до літа 2022 року — тобто поки в силі залишатиметься його контракт.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: італійське спортивне видання Tuttosport.

Ця інформація стала відповіддю на чутки про можливе повернення Кріштіану у мадридський "Реал".

Кріштіану Роналду, фото: sportbox
Кріштіану Роналду, фото: sportbox

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За інформацією італійських ЗМІ видатному спортсмену вдалося знайти спільну мову з новим головним тренером команди Андреа Пірло, який очолює команду з літа 2020 року. Роналду начебто хоче допомогти наставнику домогтися позитивних результатів на чолі "Ювентуса".

Цей сезон у Роналду почався досить непогано: за п'ять ігор в чемпіонаті Італії він загнав у сітку воріт вісім м'ячів.

Схоже, що таке рішення може дуже засмутити головного противника Роналду в Чемпіонаті Іспанії, гравця "Барселони" Ліонеля Мессі, адже не так давно Знай.ua писав про те, що після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Як повідомляв Знай.uа, "Ювентус" прилетів до Києва без Роналду: португалець подивиться матч проти "Динамо" вдома.