Як відомо, в матчі 7-го туру іспанської Прімери мадридський Реал обіграв на виїзді Барселону з рахунком 3:1. Капітан каталонців Ліонель Мессі мав можливість перервати свою "чорну смугу" в кар'єрі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням іспанських спортивних видань.

Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram
Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram

Однак, Мессі не вдалося закрити негативну серію з майже 900 днів без забитих голів у ворота мадридців, невдачі тривають. Останній гол аргентинця в матчах проти "Реала" відбувся 6 травня 2018 року. З того часу пройшло два роки і п'ять місяців.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ліонель Мессі, фото: gettyimages
Ліонель Мессі, фото: gettyimages

Ліонель Мессі 43 рази брав участь у матчах з "Реалом", в яких каталонці перемагали 19 разів, 13 разів програли, і 11 зустрічей завершилися внічию. Виходить, що Мессі може забити "Реалу" після відходу Роналду до "Ювентусу".

Кріштіану Роналду, фото: Getty Images
Кріштіану Роналду, фото: Getty Images

Варто також нагадати нашим читачам, що португальський нападник туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду здав повторний тест на COVID-19, який показав позитивний результат, тому, швидше за все, він не зуміє взяти участь у матчі з "Барселоною" у другому турі Ліги чемпіонів.

Він опублікував новий знімок у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, який змусив занепокоїтися фанатів через те, що виглядає футболіст трохи схудлим і змарнілим. Йому належить продовжити лікування вдома, на шикарній віллі з великим басейном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "Відколов шматок...".

Як повідомляв Знай.uа, "Ювентус" прилетів до Києва без Роналду: португалець подивиться матч проти "Динамо" вдома.

Знай.uа писав, плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі: "Ну що, допомогли Російські попи?".