З'явилася інформація про те, що головним арбітром матчу Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Динамо" буде Стефані Фраппар з Франції.

Це перший випадок в історії ЛЧ, коли жінка виступає головним суддею. 36-річна француженка розсудить команди 2 грудня в Турині. Про це повідомляється на офіційному сайті київського клубу.

Читайте Знай в Google News!

УЄФА призначив на матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів суддівську бригаду на чолі з Фраппар, а її асистентами виступлять меді Рамуні і Хішам Закрані, а четвертим арбітром призначений Карім Абед.

Арбітр ВАР - Бенуа Майо, його асистент - Віллі Делаж.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Відомо, що 36-річна Стефані Фраппар якось працювала на матчі за участю української команди - "Зорі". Тоді наш клуб програв "Лестеру" (3:0) у жовтні в Лізі Європи.

Всі рефері в поєдинку "Ювентуса" проти "Динамо" представляють Францію. Матч відбудеться на стадіоні "Альянц Стадіум" о 22:00 за київським часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зіткнення футболістів на полі відправило спортивну зірку в лікарню без свідомості: "Прошу помолитися"

Як повідомляв "Знай.ua", технічна поразка від Динамо і "подарунки" від Гітлера: на базі чемпіонів країни знайшли снаряди. На тренувальній базі італійського професійного футбольного клубу "Рома" з Риму було знайдено 20 снарядів часів Другої світової війни.

Знай.ua писав, "Зоря" відповіла грецькому АЕКу за минулу поразку: розгромні 0: 3 в Афінах