Український боксер, зірка суперважкої ваги Олександр Усик прийняв рішення піти з об'єднання братів Кличків "K2 Promotions", проте компанія двох українських легенд не збирається так просто відпускати свою головну перлину.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

Олександр Усик, кадр з інтерв'ю: YouTube
Олександр Усик, кадр з інтерв'ю: YouTube

У боксера закінчився термін контракту з K2 Promotions, і він не має наміру його продовжувати. Проте за словами гендиректора К2 Олександра Карсюка, Усик проведе ще один бій під егідою компанії братів, а потім сторони проведуть переговори.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ми домовилися з Олександром, що працюємо ще один бій і тоді говоримо про майбутнє. У нас буде 90 днів на переговори і протягом півроку пріоритетне право на підписання нового контракту. Тобто, якщо ми запропонуємо Усику ідентичні умови, як будь-яка інша промоутерська компанія, матимемо пріоритетне право на підписання нової угоди", - констатує Красюк в інтерв'ю українським журналістам.

Усик уклав контракт з K2 Promotions сім років тому. За цей час він дебютував на професійному рингу, виграв всесвітню боксерську Суперсерію, став абсолютним чемпіоном у крузервейті і дебютував у суперважкій вазі, де є обов'язковим претендентом на титул WBO.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, український боксер Сіренко загорівся боєм проти Усика: "Нам доведеться з ним побитися".

Як повідомляв Знай.uа, Усик звернувся до українців, які вболівали за Лопеса замість рідного Ломаченка: неважливо, хто де народився.

Знай.uа писав, Макгрегор і Пор'є зійдуться в реванші 23 січня: як пройшов перший поєдинок титанів.