У Києві завершилася зустріч між місцевим "Динамо" і "Колосом" з Ковалівки. Причому цей поєдинок став матчем контрастів. З одного боку, глядачі побачили один з найкрасивіших матчів чемпіонату, а з іншого поєдинок завершився суддівським скандалом.

Матч між "Динамо" і "Колосом" завершився з рахунком 2:2. Перший тайм зустрічі закінчився з рахунком 0: 0, причому лідер чемпіонату не зміг завдати жодного удару в площину воріт. Проте вже початок другого тайму подарував кілька важливих подій. Спочатку арбітр ігор Пасхал після перегляду VAR призначив пенальті у ворота " Динамо "після того як Віталій Миколенко вдарив ліктем в обличчя форварда" Колоса " Євгена Селезньова.

Через кілька хвилин суддя, також після перегляду VAR, видалив футболіста "Динамо" Володимира Шепелєва за гру прямою ногою, при цьому футболісти київського клубу сигналізували, що фол був ще перед цим епізодом. Цей інцидент викликав обурення тренера киян Мірчі Луческу. Спочатку коуч вибіг на поле, і вступив у перепалку з суддею, а потім пішов у роздягальню, після чого знову повернувся на тренерську лаву.

Однак після цього настала черга рішень вже на користь "Динамо". Спочатку був вилучений захисник "Колоса" Максим Максименко, в діях якого арбітр (знову ж таки, після перегляду VAR) угледів фол останньої надії. Після цього ігор Пасхал призначив пенальті за фол Євгена Селезньова, хоча епізод був дуже сумнівним. Так рахунок став 1: 1. Далі команди ще раз обмінялися голами, у " Динамо "забив Віталій Миколенко, а у" Колоса " – Денис Антюх, причому його гол може претендувати на звання одного з кращих у чемпіонаті. Матч завершився з нічийним рахунком 2: 2.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, 8 грудня столичний футбольний клуб "Динамо" зміг пробитися в Лігу Європи, обігравши в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Ференцварош" з Угорщини.

Як повідомляв портал Знай.ua,матч Шахтар-Інтер у Лізі чемпіонів пробив Гірникам шлях до Ліги Європи