20-річна українська спортсменка-дзюдоїстка, чемпіонка Європи та дворазова чемпіонка світу Дар'я Білодід відпочиває у Домініканській республіці. Виявляється, купальник їй пасує не гірше, аніж кімоно.

Світлинами з поїздки атлетка ділиться на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

У останній публікації Білодід показала свій луку закритому купільнику біло-чорного кольору. Його дизайн доволі класичний і витриманий, однак маленьку пікантну деталь він все ж демонструє — білосніжну поверхню грудей, яку ще не зафарбувала засмага.

Дарина дуже щаслива своїм відпочинком і відзначає красу Домініканської республіки:

"Умиротворення душі 🤍 Місце, де не хочеться ні про що думати, хочеться просто милуватися бурхливим океаном, шикарним пляжем з білим піском і ... пальмами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Місце, де кожне фото без фільтрів виходить як картинка, де люди добріші і життєрадісніші, тому що живуть з видом на рай і отримують задоволення від усього, що їх оточує. Місце, де завжди тепло і сонячно, де є дуже смачні види екзотичних фруктів, які такі різні, але кожен по своєму незвичайний і смачний. Місце, де тренування доставляють ще більшого задоволення ніж зазвичай, з такими то видами і кліматом. Місце, де Добре і спокійно", — написала вона у підписі до фото.

Аудиторія спортсменки прийшла у захват від відвертого образу атлетки.

"Без кімоно не повірю, що це ти", -пише вражений коментатор. Більшість інших обмежуються коротшими вказівками на красу і сексуальність молодої дівчини - ступінь захоплення Українською Анакондою окремих чоловіків дозволяє припустити, щохтось вже міг і полізти "придушити свого вужика".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Анакондою" Білодід прозвали шанувальники за її особливоуспішній ефектні прийоми, у якихвона душить супротивника, немов ця величезна південноамериканська рептилія. Це прізвисько навіть дало назву документалці про чемпіонку.

Нагадаємо, Українська дзюдоїстка-красуня Білодід зробила це зі своїми щічками вперше: "Даша, міняй хлопця..."

Як повідомляв Знай.uа, дзюдоїстка-красуня Білодід неабияк "загуляла" після важких тренувань: "Можна і...".

Знай.uа писав, Українська дзюдоїстка-красуня Білодід поскакала на залізному монстрі: "Кайф...".