Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і її чоловік Роман Дуда вперше стали батьками - на світ з'явився їх син на ім'я Ваня. Артистка вирішила не засиджуватися в декреті-красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу.

А нещодавно знаменитість виставила серію чорно-білих розкішних кадрів і невелике відео з передсвяткової фотосесії, фотографом якої була її найкраща подруга і колега Марта Адамчук. Так, зірка приміряла чорну відверту сукню з глибоким декольте і високі оксамитові рукавички, доповнивши елегантний образ масивними блискучими сережками і ніжним вечірнім макіяжем. При цьому на відео-уривку дівчина позувала під свій свіжий україномовний трек "Люби мене".

"Люби Мене міцно-міцно
Поки любов жива і чиста
Люби Мене неначе вперше
Наша любов неба вища!

Фото і міні-відео @adam.chuk 🖤
Дякую за сьогоднішній день"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Кекелію компліментами: "що модель, що фотограф-вогонь🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " неймовірно гарна😍", " ❤ ️ подобається дуже молодець Вірочка любимо тебе ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".