Польський футболіст, захисник київського клубу "Динамо" і збірної Польщі Томаш Кендзьора не надто часто радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram будь-якими фотографіями.

Чоловік підписав контракт з українською командою ще влітку 2017 року і вона розрахована на чотири роки.

Але зараз він все ж через місяці після останньої публікації перервав мовчання в Instagram і виклав фотографії зі своєю коханою молодою українською красунею Вікою Стецик. У підписі до посту він написав радісні: "Вона сказала - так". А на знімках вони постали посеред якогось водоймища на водному транспорті. На першому фото дівчина під час селфі показала каблучку на безіменному пальці.

Його з цією подією привітало багато колег по роботі, серед яких польських футболіст і захисник "Саутгемптона" Ян Беднарек і його брат, воротар Філіп, Матеуш Клих, Кшиштоф Пентек, Кароль Лінетти, Радослав Маєвські, Баррі Дуглас, Мартін Кобилянський, Петро Зеліньскій і багато інших.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, легендарний Мессі налякав фанатів бажанням розчинитися: "Він соп'ется". Мессі розповів про мрію, якій ніколи не судилося стати реальністю. Виявляється, не все в цьому світі можна купити за гроші

Як повідомляв "Знай.ua", кращі футболісти УПЛ за версією Мірчі Луческу: яка вона, головна "Трійка". Сам по собі формат опитування виглядає так-представники кожного клубу УПЛ (головний тренер і 15 футболістів) називають свою версію трійки кращих гравців.

Знай.ua писав, динамівця Вербича застали зненацька особистим питанням: "Скільки телиць влазить в Рендж Ровер?"